SimpleSite CMS

SimpleSite este o platforma de administrare a site-urilor de prezentare pentru firme mici si mijlocii. Principalele sale atu-uri sunt simplitatea si usurinta cu care oricine poate sa modifice texte si imagini pe propriul site fara a necesita cunostinte tehnice pentru aceasta si fara sa fie nevoit sa apeleze la firma care a creat site-ul.

SimpleSite nu va impune limitari legate de numarul de pagini pe care le puteti crea, de structura de meniuri pe care o doriti sau de grafica pe care doriti s-o implementati pe site-ul dvs.

Pe langa editarea paginilor normale de text, SimpleSite va pune la dispozitie un set de module speciale pe care le puteti include in orice pagina: formular de contact online, modul de cariere, modul de stiri, newsletter si multe altele.

Pe scurt, cu SimpleSite puteti avea un site de prezentare cu adevarat profesionist, dar care in acelasi timp poate fi administrat in modul cel mai simplu direct de catre dvs.

 

Functionalitati

Generale:

 

Module speciale:

 

Noi module sunt permanent in dezvoltare si pot fi implementate si la cererea dvs (atat ca si module publice cat si private).